malina2000raluca
260 poze   3972 vizite
Albume
ALEGEAnuntzashleyAvatare cu Mileybibiligrafie despre Joe Jonasbibliografie Andrabibliografie Andreea Balanbibliografie Cariba Heinebibliografie Celiabibliografie despre Adela Popescubibliografie despre Anna Maria Perez de Taglebibliografie despre Avril Lavignebibliografie despre Clarie Holtbibliografie despre Demi Lovatobibliografie despre Innabibliografie despre Michael Jacksonbibliografie Elena Ghiorghebibliografie Phoebe Tonkinbibliografie scurta Ashley Tisdalebibliografie Smileyce nota ii dati lui Dennove Demetria LovatoDA O NOTA PAGINI MELEdate despre Moises Ariasdate despre Aaryn Doyledate despre Alyson Stonerdate despre Anna Maria Perez de Tagledate despre Brenda Songdate despre Celiadate despre Jasmine Richardsdate despre Jason Earlesdate despre Meaghan Jette Martindate despre Mitchel Mussodemihannahid-ul realinformati despre Adela Popescuinformati despre Andrainformati despre Angus McLareninformati despre Ashley Tisdaleinformati despre Avril Lavigneinformati despre Billy Ray Cyrusinformati despre Brandi Cyrusinformati despre Cariba Heineinformati despre Clarie Holtinformati despre Demi Lovatoinformati despre Diana Dumitrescuinformati despre Elena Ghiorgheinformati despre Emily Osmentinformati despre Hannah Montanainformati despre Innainformati despre Jenifer Tisdaleinformati despre Jennifer Tisdaleinformati despre Joe Jonasinformati despre Kevin Jonasinformati despre Michael Jacksoninformati despre Miley Cyrusinformati despre Nick Jonasinformati despre Noah Cyrusinformati despre Phoebe Tonkininformati despre Smileyinformati despre Taylor Swiftinformati despre Vanessa Hugensinformati despre Zac Efroninformati dspre Andreea Balaninformeti despre Selena GomezmileyModa Hannah Facuta De MineModa Miley Facuta De Mineo bibliografie scurta despre Miley Cyruso mica bibliografie despre Angus McLareno scurta bibliografie despre Zac EfronpeisajePOP FUNPotriveste cuvintelepozepoze facute de mnpoze haioasepoze-pozeREGULIselenaspune-terminatVA PLACE PAGINA MEAversuri Party in the USAwalpapers Miley HannahWizards of Wevarly PlaceZack si Cody ce viata minunata

membru din 29 noiembrie 2009

bibliografie Andreea Balan

1994 - prima aparitie tv a Andreei Balan in cadrul emisiunii "Ba Da, Ba Nu"
1996 - lanseaza primul album solo, "Ametiti de fum"
1998 - Andreea Balan obtine trofeul "Mica Printesa" la festivalul international "Micul Print"
1998 - participa la Gala Eurovision, in afara concursului, din cauza varstei
1998 - formeaza impreuna cu Andreea Antonescu formatia Andre
1999 - in primavara Andre lanseaza primul album, "La intalnire"
1999 - in august trupa Andre obtine trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia "Libera la mare"
1999 - in toamna lanseaza al 2-lea album, "Noapte de vis" (Mosule, ce tanar esti)
1999 - in noiembrie apare videoclipul "Noapte de vis" de pe albumul cu acelasi nume
2000 - in primavara lanseaza cel de-al 3-lea album, "Prima iubire"
2000 - in aprilie apare videoclipul "Prima iubire" de pe albumul cu acelasi nume
2000 - in iulie apare videoclipul "Lasa-ma papa la mare" de pe albumul "Prima iubire"
2000 - in toamna lanseaza al 4-lea album, "Am sa-mi fac de cap"
2000 - in noiembrie apare videoclipul "Am sa-mi fac de cap" de pe albumul cu acelasi nume.
2001 - obtine trofeul "Otto Bravo" pentru cea mai buna trupa adolescentina
2001 - in februarie apare videoclipul "Flori de tei" de pe albumul "Am sa-mi fac de cap"
2001 - in primavara lanseaza al 5-lea album, "Best of Andre"
2001 - in aprilie apare videoclipul "Suna-ma" de pe albumul "Am sa-mi fac de cap"
2001 - in toamna lanseaza al 6-lea album, "O noapte si o zi"
2001 - in octombrie apare videoclipul "O noapte si o zi" de pe albumul cu acelasi nume
2002 - in februarie sunt premiate cu 4 discuri de platina si unul de aur, pentru 1.500.000 de exemplare vandute si primesc titlul "PRINTESELE MUZICII DANCE DIN ROMANIA"

2002 - Andreea Balan alege o cariera solo si lanseaza in mai videoclipul "Te joci cu mine"
2002 - in iunie lanseaza albumul solo "Te joci cu mine"
2002 - in noiembrie apare videoclipul "Libera din nou"
2002 - in noiembrie lanseaza cel de-al 2-lea album solo "Libera din nou"
2003 - lanseaza editia limitata a maxi-single-ului "Plang de dor"
2003 - in iunie apare videoclipul "Nopti de vara" de pe albumul "Libera din nou"
2003 - obtine locul 1 la festivalul de la Mamaia, la sectiunea slagare, cu melodia "Nopti de vara"
2004 - in ianuarie apare videoclipul "Aparente" de pe albumul "Asa sunt eu"
2004 - in aprilie Andreea Balan lanseaza cel de-al 3-lea album solo, "Asa sunt eu"
2004 - in iunie apare videoclipul "Oops eroare!" de pe albumul "Asa sunt eu"
2005 - in februarie apare videoclipul "Evadez" de pe albumul "Asa sunt eu"
2005 - la premiile MTV primeste premiul pentru cel mai bun site
2005 - in iunie apare videoclipul "Invidia" de pe albumul "Asa sunt eu"
2005 - in noiembrie apare videoclipul "O straina" de pe albumul "Asa sunt eu"
2005 - in decembrie in urma voturilor de pe internet, revista Apropo Tv o desemneaza cea mai buna artista
2006 - in octombrie apare videoclipul "Nu stiu sa fiu numai pentru tine" de pe albumul "AndreeaB"
2006 - in noiembrie lanseaza al 4-lea album solo "AndreeaB"
2007 - in lunile martie si aprilie participa la emisiunea "Dansez pentru tine"
2007 - in iunie lanseaza videoclipul "Prinde-ma, Aprinde-ma!" cel de-al doi-lea single de pe albumul "AndreeaB"
2007 - in octombrie si noiembrie Andreea Balan participa in Mexic
la finala mondiala "Dancing around the world" unde participa 11 tari, fiecare cu o pereche reprezentanta.
Andreea Balan
Andreea Balan


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.