malina2000raluca
260 poze   4003 vizite
Albume
ALEGEAnuntzashleyAvatare cu Mileybibiligrafie despre Joe Jonasbibliografie Andrabibliografie Andreea Balanbibliografie Cariba Heinebibliografie Celiabibliografie despre Adela Popescubibliografie despre Anna Maria Perez de Taglebibliografie despre Avril Lavignebibliografie despre Clarie Holtbibliografie despre Demi Lovatobibliografie despre Innabibliografie despre Michael Jacksonbibliografie Elena Ghiorghebibliografie Phoebe Tonkinbibliografie scurta Ashley Tisdalebibliografie Smileyce nota ii dati lui Dennove Demetria LovatoDA O NOTA PAGINI MELEdate despre Moises Ariasdate despre Aaryn Doyledate despre Alyson Stonerdate despre Anna Maria Perez de Tagledate despre Brenda Songdate despre Celiadate despre Jasmine Richardsdate despre Jason Earlesdate despre Meaghan Jette Martindate despre Mitchel Mussodemihannahid-ul realinformati despre Adela Popescuinformati despre Andrainformati despre Angus McLareninformati despre Ashley Tisdaleinformati despre Avril Lavigneinformati despre Billy Ray Cyrusinformati despre Brandi Cyrusinformati despre Cariba Heineinformati despre Clarie Holtinformati despre Demi Lovatoinformati despre Diana Dumitrescuinformati despre Elena Ghiorgheinformati despre Emily Osmentinformati despre Hannah Montanainformati despre Innainformati despre Jenifer Tisdaleinformati despre Jennifer Tisdaleinformati despre Joe Jonasinformati despre Kevin Jonasinformati despre Michael Jacksoninformati despre Miley Cyrusinformati despre Nick Jonasinformati despre Noah Cyrusinformati despre Phoebe Tonkininformati despre Smileyinformati despre Taylor Swiftinformati despre Vanessa Hugensinformati despre Zac Efroninformati dspre Andreea Balaninformeti despre Selena GomezmileyModa Hannah Facuta De MineModa Miley Facuta De Mineo bibliografie scurta despre Miley Cyruso mica bibliografie despre Angus McLareno scurta bibliografie despre Zac EfronpeisajePOP FUNPotriveste cuvintelepozepoze facute de mnpoze haioasepoze-pozeREGULIselenaspune-terminatVA PLACE PAGINA MEAversuri Party in the USAwalpapers Miley HannahWizards of Wevarly PlaceZack si Cody ce viata minunata

membru din 29 noiembrie 2009

bibliografie scurta Ashley Tisdale

Ashley Michelle Tisdale s-a născut la 2 iulie 1985. Ashley este cântăreaţă, actriţă şi producătoare de televiziune americană.



Alta bibliografie:

Ashley Michelle Tisdale s-a nascut in 2 iulie 1985 si e o actrita si cantareata americana. Este mai bine cunoascuta din rolulrile Maddie Fitzpatrick din seriile The Suite Life of Zack & Cody si Sharpay Evans in High School Musical, High School Musical 2 si isiva lua din nou rolul pentru High School Musical : Senior Year. De asemenea ea este vocea lui Candace Flynn din seria Phineas si Ferb . Tisdale si-a construit o cariera solo si a lansat albumul ei de debut Headstrong in 6 februarie 2007. Albumul a debutat pe locul 5 in topul Billboard 200 acesta fiind vandut in peste 64,000 de exemplare in prima saptamana.

Pe durata anilor '90 Tisdale a avut cateva aparitii in serii de televiziune, incluzand George Lopez, Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed si Beverly Hills 90210. A avut un rol minor in filmul Donnie Darko si a fost invitata sa joace in The Amanda Show. A avut roluri si in sitcomuri precum The Hugleys si Still Standing....
biografia completa




Filmografie Ashley Tisdale
Ashley Michelle Tisdale
PersoaneAshley TisdaleFilmografie
Actor
Holly, Jingles and Clyde 3D (2010) (in productie) .... Actress
Aliens in the Attic - Extraterestrii din mansarda (2009) .... Bethany Pearson
HSM3: Cast Goodbyes (2009) .... Propriul rol
HSM3: Prom - The Night of Nights (2009) .... Propriul rol
HSM3: Senior Awards (2009) .... Propriul rol
HSM3: New Cast Profiles (2009) .... Propriul rol
Comet 2009 (2009) .... Propriul rol - Performer
2008 American Music Awards (2008) .... Propriul rol - Presenter
HSM2: Cast Favorites (2008) .... Propriul rol
HSM2: On Location (2008) .... Propriul rol
HSM2: Making of Humuhumunukunukuapua'a (2008) .... Propriul rol
Studio DC: Almost Live! (2008) .... Propriul rol
Picture This (2008) .... Mandie Gilbert
High School Musical 3: Senior Year - Liceul muzical: Anul absolvirii (2008) .... Sharpay Evans
Bring It On: In It to Win It - Majoretele: Totul pentru victorie (2007) .... Propriul rol
High School Musical 2: Crazy Cast Questions (2007) .... Propriul rol
High School Musical 2: Anatomy of a Dance Number (2007) .... Propriul rol
HSM2: The Making of a Music Scene (2007) .... Propriul rol
High School Musical 2: Rehearsal Cam (2007) .... Propriul rol
2007 American Music Awards (2007) .... Propriul rol - Presenter
High School Musical 2 Dance-Along (2007) .... Propriul rol
High School Musical 2 - Liceul muzical 2 (2007) .... Sharpay Evans
High School Musical: The Concert - Extreme Access Pass (2007) .... Propriul rol
Phineas and Ferb (Serial TV) (2007) .... Candace
Get'cha head in the game: the choreography of High School Musical (2006) .... Propriul rol
High School Musical (2006) .... Sharpay Evans
The Suite Life of Zack and Cody (Serial TV) (2005) .... Maddie Fitzpatrick
The Mayor of Oyster Bay (2002) ....
Donnie Darko (2001) .... Kim, Dorky Girl
Nathan's Choice (2001) .... Stephanie
A Bug's Life - Aventuri la firul ierbii (1998) .... Lead Blueberry Scout
MGM Sing-Alongs: Searching for Your Dreams (1997) .... Kate Lionheart
MGM Sing-Alongs: Being Happy (1997) .... Kate Lionheart
MGM Sing-Alongs: Having Fun (1997) .... Kate Lionheart
MGM Sing-Alongs: Friends (1997) .... Kate Lionheart
Mimi wo sumaseba (1995) .... Yuko
Ash-Tisdale
Ash-Tisdale


Comentarii album • 2
anonim
ilaria 10 aprilie 2010  
esti frumoasa si amuzanta
Raportează
anonim
elena 11 februarie 2010  
esti frumoasa,si joci bine
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.