malina2000raluca
260 poze   3806 vizite
Albume
ALEGE
Anuntz
ashley
Avatare cu Miley
bibiligrafie despre Joe Jonas
bibliografie Andra
bibliografie Andreea Balan
bibliografie Cariba Heine
bibliografie Celia
bibliografie despre Adela Popescu
bibliografie despre Anna Maria Perez de Tagle
bibliografie despre Avril Lavigne
bibliografie despre Clarie Holt
bibliografie despre Demi Lovato
bibliografie despre Inna
bibliografie despre Michael Jackson
bibliografie Elena Ghiorghe
bibliografie Phoebe Tonkin
bibliografie scurta Ashley Tisdale
bibliografie Smiley
ce nota ii dati lui Dennove Demetria Lovato
DA O NOTA PAGINI MELE
date despre Moises Arias
date despre Aaryn Doyle
date despre Alyson Stoner
date despre Anna Maria Perez de Tagle
date despre Brenda Song
date despre Celia
date despre Jasmine Richards
date despre Jason Earles
date despre Meaghan Jette Martin
date despre Mitchel Musso
demi
hannah
id-ul real
informati despre Adela Popescu
informati despre Andra
informati despre Angus McLaren
informati despre Ashley Tisdale
informati despre Avril Lavigne
informati despre Billy Ray Cyrus
informati despre Brandi Cyrus
informati despre Cariba Heine
informati despre Clarie Holt
informati despre Demi Lovato
informati despre Diana Dumitrescu
informati despre Elena Ghiorghe
informati despre Emily Osment
informati despre Hannah Montana
informati despre Inna
informati despre Jenifer Tisdale
informati despre Jennifer Tisdale
informati despre Joe Jonas
informati despre Kevin Jonas
informati despre Michael Jackson
informati despre Miley Cyrus
informati despre Nick Jonas
informati despre Noah Cyrus
informati despre Phoebe Tonkin
informati despre Smiley
informati despre Taylor Swift
informati despre Vanessa Hugens
informati despre Zac Efron
informati dspre Andreea Balan
informeti despre Selena Gomez
miley
Moda Hannah Facuta De Mine
Moda Miley Facuta De Mine
o bibliografie scurta despre Miley Cyrus
o mica bibliografie despre Angus McLaren
o scurta bibliografie despre Zac Efron
peisaje
POP FUN
Potriveste cuvintele
poze
poze facute de mn
poze haioase
poze-poze
REGULI
selena
spune-terminat
VA PLACE PAGINA MEA
versuri Party in the USA
walpapers Miley Hannah
Wizards of Wevarly Place
Zack si Cody ce viata minunata

membru din 29 noiembrie 2009

bibliografie scurta Ashley Tisdale

Ashley Michelle Tisdale s-a născut la 2 iulie 1985. Ashley este cântăreaţă, actriţă şi producătoare de televiziune americană.



Alta bibliografie:

Ashley Michelle Tisdale s-a nascut in 2 iulie 1985 si e o actrita si cantareata americana. Este mai bine cunoascuta din rolulrile Maddie Fitzpatrick din seriile The Suite Life of Zack & Cody si Sharpay Evans in High School Musical, High School Musical 2 si isiva lua din nou rolul pentru High School Musical : Senior Year. De asemenea ea este vocea lui Candace Flynn din seria Phineas si Ferb . Tisdale si-a construit o cariera solo si a lansat albumul ei de debut Headstrong in 6 februarie 2007. Albumul a debutat pe locul 5 in topul Billboard 200 acesta fiind vandut in peste 64,000 de exemplare in prima saptamana.

Pe durata anilor '90 Tisdale a avut cateva aparitii in serii de televiziune, incluzand George Lopez, Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed si Beverly Hills 90210. A avut un rol minor in filmul Donnie Darko si a fost invitata sa joace in The Amanda Show. A avut roluri si in sitcomuri precum The Hugleys si Still Standing....
biografia completa




Filmografie Ashley Tisdale
Ashley Michelle Tisdale
PersoaneAshley TisdaleFilmografie
Actor
Holly, Jingles and Clyde 3D (2010) (in productie) .... Actress
Aliens in the Attic - Extraterestrii din mansarda (2009) .... Bethany Pearson
HSM3: Cast Goodbyes (2009) .... Propriul rol
HSM3: Prom - The Night of Nights (2009) .... Propriul rol
HSM3: Senior Awards (2009) .... Propriul rol
HSM3: New Cast Profiles (2009) .... Propriul rol
Comet 2009 (2009) .... Propriul rol - Performer
2008 American Music Awards (2008) .... Propriul rol - Presenter
HSM2: Cast Favorites (2008) .... Propriul rol
HSM2: On Location (2008) .... Propriul rol
HSM2: Making of Humuhumunukunukuapua'a (2008) .... Propriul rol
Studio DC: Almost Live! (2008) .... Propriul rol
Picture This (2008) .... Mandie Gilbert
High School Musical 3: Senior Year - Liceul muzical: Anul absolvirii (2008) .... Sharpay Evans
Bring It On: In It to Win It - Majoretele: Totul pentru victorie (2007) .... Propriul rol
High School Musical 2: Crazy Cast Questions (2007) .... Propriul rol
High School Musical 2: Anatomy of a Dance Number (2007) .... Propriul rol
HSM2: The Making of a Music Scene (2007) .... Propriul rol
High School Musical 2: Rehearsal Cam (2007) .... Propriul rol
2007 American Music Awards (2007) .... Propriul rol - Presenter
High School Musical 2 Dance-Along (2007) .... Propriul rol
High School Musical 2 - Liceul muzical 2 (2007) .... Sharpay Evans
High School Musical: The Concert - Extreme Access Pass (2007) .... Propriul rol
Phineas and Ferb (Serial TV) (2007) .... Candace
Get'cha head in the game: the choreography of High School Musical (2006) .... Propriul rol
High School Musical (2006) .... Sharpay Evans
The Suite Life of Zack and Cody (Serial TV) (2005) .... Maddie Fitzpatrick
The Mayor of Oyster Bay (2002) ....
Donnie Darko (2001) .... Kim, Dorky Girl
Nathan's Choice (2001) .... Stephanie
A Bug's Life - Aventuri la firul ierbii (1998) .... Lead Blueberry Scout
MGM Sing-Alongs: Searching for Your Dreams (1997) .... Kate Lionheart
MGM Sing-Alongs: Being Happy (1997) .... Kate Lionheart
MGM Sing-Alongs: Having Fun (1997) .... Kate Lionheart
MGM Sing-Alongs: Friends (1997) .... Kate Lionheart
Mimi wo sumaseba (1995) .... Yuko
Ash-Tisdale
Ash-Tisdale


Comentarii album • 2
anonim
ilaria 10 aprilie 2010  
esti frumoasa si amuzanta
  Raportează
anonim
elena 11 februarie 2010  
esti frumoasa,si joci bine
  Raportează
Către: malina2000raluca

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.